Skip to content

Webtjänster

Skräddarsydd eller färdig mall?
VASAWEB betonar skillnaden mellan att skräddarsy och användning av färdiga mallar. Att bygga en sida från grunden tar längre tid än att välja en färdig mall. Med att skräddarsy kan VASAWEB anpassa sidan exakt efter era önskemål. Läs mer om att använda färdiga mallar längre ner på denna sida.

Förutveckling
Det är inte möjligt att bygga en skräddarsydd webbplats utan föregående arbete. Det är viktigt att ha en realistisk förväntan på när jobbet kan utföras. VASAWEB ordnar därför ett möte och avsätter några timmar för förteknik med kartläggning av behov. Skisser och idéer måste gås genom i korrigeringsrundor. En bra och grundligt dokumenterad fördesign sparar både pengar och frustrationer längre ner på spåret.

Innehåll
Många är inte medvetna om att innehållet, dvs. text och bilder, är något de själva måste tillhandahålla, och att detta måste vara tydligt innan själva webbplatsen kan byggas. Det är ni som kund som har kunskap om er bransch och era tjänster. När detta är gjort är ett schema inställt för att starta en webbplats. Det är därför smart att skicka VASAWEB en begäran i god tid innan ni vill att en sida ska startas.

Sökmotoroptimering
Många är intresserade av sökmotoroptimering och att deras kunder ska kunna hitta dem när de söker efter sina produkter eller tjänster på Google. Detta är något som VASAWEB har valt att bygga in sist i produktionen, eftersom det först då är något färdigt att optimera. (Om ni arbetar lokalt kan det i många fall vara mer att vinna på att ha en klistermärke på baksidan av bilen med er online-adress). Under en produktion spenderar VASAWEB ett par timmar på att förklara principerna och beteendet för detta med sökmotoroptimering.

Tillägg
VASAWEB använder en fast grupp av tillägg som installeras först i alla våra produktioner. Dessa inkluderar: Wordfence, UpdraftPlus, WordPress SEO av Yoast, iThemes Security, Themify Builder och några andra. Det tar ett par timmar att installera och konfigurera dessa på deras webbserver. När tilläggen är på plats börjar VASAWEB konfigurera design och styling med färger, teckensnitt samt text och bilder som ni har angett.

Testning av responsivitet
Allt måste anpassas eftersom sidorna fortfarande är oavslutade för användning på iPad och mobil. Den responsiva designen måste ställas in och trimmas. Detta innebär att sidan måste kontrolleras i alla skärmstorlekar, så att vi vet att den beter sig bra på både stationär, bärbar dator, telefoner och surfplattor. Här varierar antalet timmar från sida till sida. Det är individuellt hur lång tid det tar att anpassa en webbplats och beror på utgångspunkten (skisserna). Slutligen måste vi gå igenom sidan i alla kända webbläsare på stationär och bärbar dator. Dessutom måste vi titta på hur det faktiskt ser ut på alla vanliga telefoner och surfplattor. VASAWEB har verktyg för att simulera skärmstorlekar, men vi måste också testa i verkligheten.

Det kommer att finnas en koppling mellan pris och antal timmar för hur lång tid det tar att bygga en skräddarsydd webbplats som ni äger själv och som kommer att finnas på er egen domän. Låt oss ta en titt på vad som faktiskt krävs för att skapa en webbsida.

PRODUKTIONSFLÖDE

1

Förutveckling 2 timmar

2

Gjenomgång 12 timmar

3

SEO 1 timme

4

Bygge 20 timmar

5

Responsivt design 7 timmar

6

Testning och lansering 3 timmar

Totalt: 45 timmar

Timtaxa
VASAWEB upplever att de flesta aktörer i branschen ligger på +/- 1 000 per timme ex. MOMS. för utveckling av seriösa webbplatser. Ett pris
av 45 000, – ex. MOMS för en skräddarsydd sida med unik design är därför inget opris. Utöver full produktion av webbsidor arbetar
VASAWEB också med ändringar och uppdateringar av befintliga sidor, pr. timtaxa 1 000, – exkl. Moms.

Tillägg
Dessutom finns det kostnader för programvara i form av plugins och licenser för dessa om de väljs i en produktion.

På vingarna med VASAWEB

Med en webbplats har ni alla möjligheter och få begränsningar. WordPress fungerar på vilken webbserver som helst som är kapabel att köra en databas. Systemet har många funktioner och med rätt inställning är WordPress en av de säkraste plattformarna du kan välja.

BOOTSTRAP MED HTML5, CSS OG JAVA SCRIPT

VASAWEB arbetar också i Bootstrap, ett system som ursprungligen skapades i mitten av 2010 av en designer och utvecklare på Twitter (då känt som Twitter Blueprint). Blueprint fungerade som en stilguide för utvecklingen av interna verktyg i företaget i över ett år innan den offentliga utgåvan, och fortsätter att göra det idag. Bootstrap har nu blivit en av de mest populära front-end-ramarna med öppen källkod och släpps under licens från MIT och upphovsrättsskyddat av Twitter.

Säkra webblösningar från VASAWEB

En webbplats är bara lika relevant som den senaste uppdateringen och säkerhetskopieringen. VASAWEB hjälper er med regelbundna uppdateringar på befintlig webbplats. Ta kontakt när det brinner för en lösning.

ÅTKOMST TILL SÂKERHET, UPPDATERINGAR OCH KOPIERING AV DATA

Säkerhetsåtgärder är lika viktiga som själva webbplatsen. Många lever i tron ​​att inga hackare bryr sig om deras webbplats, det är fel. VASAWEB skapar ett skydd runt er webbplats så att ni undviker besök från obehöriga personer. Säkerhet, optimering av innehåll och en solid ram är viktigt för att få en webbplats som uppfyller målen.

Förutom underhållskontrakt på webbplatser som VASAWEB har byggt erbjuder vi också stöd för felkorrigering och revision av befintliga webbplatser och andra webbaserade lösningar. Detta spänner över grafik, design, innehåll i nya avsnitt, bilder, länkar, formulär, uppdateringar av sociala medier, digital marknadsföring, underhåll av nyhetsbrev, flyttning av sidor till ny server, ftp-administration och säkerhetskopiering.

Vi kan också hjälpa er med regelbundna systemuppdateringar på er webbplats. Genom att hålla programvara, plugin-versioner och teman uppdaterade kan det göra det svårare för oönskade personer att komma åt era webbsidor. Uppdateringar görs för att korrigera fel inom olika områden som säkerhet och tillgänglighet. Om företaget bestämmer sig för att avstå från dessa blir man sårbart för cyberattacker. VASAWEB felsöker också webbplatser och databaser. En underhållstjänst med VASAWEB kommer att resultera i en webbplats som fungerar felfritt och tjänar sitt syfte. Och kom ihåg, en webbplats är bara så relevant som den senaste säkerhetskopian.

Förarbete gör processen lättare

Vilken typ av innehåll kommer er webbplats att ha? Till exempel: nyhetsuppdateringar, granskadne artiklar,
reklaminnehåll för produkter och tjänster, bloggning etc. När ni vet vilken typ av innehåll kan VASAWEB strukturera design. Innehållstypen hjälper också att bestämma utseendet och känslan för design.

ETT GODT FÔRARBETE UNDERLÂTTAR

Har ni en tydligt definierad målgrupp som ni önskar att nå? och i så fall matchar den publiken eller kompletterar den publik din existerande eller blivande publik?

Ni måste bestämma om innehållet på er webbplats behöver uppdateras regelbundet eller om det kan lämnas i fred. Ni bör också ha en förståelse för och skapa olika innehåll som kommer att visas på er webbplats. Detta gör det lättare att skapa en övergripande struktur som leder till en webbplats som flyter lättare än vad den annars skulle ha gjort. Tänk på era mål och information ni vill ge besökarna och börja formulera hur detta relaterar till enskilda sidor i er nya webbplats.

vasaweb-banner